Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wieści z zagranicy

Wielka szkoda. Mam nadzieję, że forum Hawilandu powróci.

Henryk Ziemiański 
Prezes Zjednoczenia Narodowego
Komendant Główny Milicji Porządkowej
Senior rodu Ziemiańskich 

[Obrazek: 816969640_100895599741633765(1).png.7a67...f669a0.png]
Odpowiedz

Przykra sprawa, zwłaszcza że wszystkie posty stracone, ale taki los jak się nie robi backupów.

Jeaherys von Razorin - szlachcic, filantrop, patriota 
[Obrazek: 1356.png]
Odpowiedz

Przykra sprawa z tym forum Hawilandu

Wiceadmirał Michał Jezus Mapalon 
Kierownik Resortu Spraw Zagranicznych 
Dowódca Marynarki Wojennej III Republiki Suderlandu 
Odpowiedz

W Suderlandzie Karla od jakiegoś czasu działa Stahlwehr.

Henryk Ziemiański 
Senior rodu Ziemiańskich 

Odpowiedz

Ciekawe klimaty się tam tworzą.

Urząd Administracji Republiki, Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

W Królestwo Dreamlandu wybrano nowego Premiera. Tak w sumie jak się posprawdza nasze archiwa to sporo debat było kiedyś jak w Dreamlandzie wybierano Premiera, a teraz to chyba już takich nie ma, również u nich.

Urząd Administracji Republiki, Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

(28-10-2024, 11:47)Henryk Ziemiański napisał(a):  W Suderlandzie Karla od jakiegoś czasu działa Stahlwehr.

Czyli dalej zabawa w państwo policyjne jak widzę. Ale zaimponował mi post odnośnie gwary na ich wyspie.

(28-10-2024, 19:34)Diana Marks napisał(a):  W Królestwo Dreamlandu wybrano nowego Premiera. Tak w sumie jak się posprawdza nasze archiwa to sporo debat było kiedyś jak w Dreamlandzie wybierano Premiera, a teraz to chyba już takich nie ma, również u nich.

Dreamland chyba przeżywa swój mroczny okres jak tak patrzę. Może przez chwilę i bez większych sukcesów ale byłem swego czasu obywatelem Dreamlandu, a nawet burmistrzem jakiegoś państwa w hrabstwie czy tam księzstwie Daniela von Witta, ale to był krótki okres i porzuciłem go na rzec narodzin Suderlandu.

Jeaherys von Razorin - szlachcic, filantrop, patriota 
[Obrazek: 1356.png]
Odpowiedz

(28-10-2024, 19:50)Jeaherys von Razorin napisał(a):  Czyli dalej zabawa w państwo policyjne jak widzę. Ale zaimponował mi post odnośnie gwary na ich wyspie.

Również się z tym zgadzam. Szkoda, że nie wysłano do nas przedstawiciela do SANu. Taka wiedza nie powinna się marnować.

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Parę ciekawych rzeczy się pojawiło. Po pierwsze to w Bastionie odbyła się ceremonia zaprzysiężenia Gabinetu Prezydenta Konfederacji Stanów Arcadii.

Kolejna sprawa, to aktualizacja [url=https://forum.bastionpollin.pl/viewtopic.php?f=7&p=7871#p7871]mapy polinu[/url[, ale jest tam coś co bym chciała wam pokazać i stworzył to Helwetyk. I jest to bardzo piękna i ciekawa mapa. Otóż poniższa mapa z nałożonymi kontynentami z nieistniejącej rzeczywistości.

[Obrazek: 4zkDG11.png]

Także, możecie zobaczyć, że Nordata Suderladzka to kraje postradzieckie, a my to Stany Południowe.

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Chcą nadać nazwę wyspie, na której leży SNRD.

Henryk Ziemiański 
Senior rodu Ziemiańskich 

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości