Ankieta: Jaka kolejna Encyklopedia? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Parlamentarna
0%
0
0%
Wyznanie w kraju
100.00%
3
100.00%
Wydarzenia w kraju
0%
0
0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaka kolejna Encyklopedia?

Jak dobrze wiecie, piszę encyklopedię na temat partii w kraju. Zostały mi już tylko koalicję i będzie skończone. Planuje kolejne, ale tutaj bym chciała was zapytać co chcecie najpierw, bo wiem, że wielu czyta by poznać przeszłość kraju.

Czy chcecie najpierw encyklopedię na temat parlamentaryzmu? Było XV Kadencji oraz II Zgromadzenia. 
Czy może najpierw encyklopedię na temat wiary w kraju? Choć tutaj będę potrzebne jeszcze dane z hrabstwa Ellador. 
A może encyklopedię najważniejszych wydarzeń z okresu 2016 - 2021?
Mi to obojętnie co będzie pierwsze, więc pytam was co jest dla was najbardziej ciekawe. 

A byłabym zapomniała. Jeszcze mam zamiar uzupełnić ten spis. Najpierw o tych nie wpisanych z 2019 - 2021, a potem o 2024. 

Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Myślę że najpierw należałoby określić wyznania, będzie to zapewnia szybka encyklopedia gdyż nie było wielu wyznań w naszym kraju.

Jeaherys von Razorin - szlachcic, filantrop, patriota 
[Obrazek: 1356.png]
Odpowiedz

W istocie, to by było z 10 głównych wyznań.

Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Encyklopedia Partii i Wyborców skończona. No to zgodnie z wolą, teraz zrobię o wierze, choć jeszcze uzupełnię wyborczą o ostatnie referendum i wybory parlamentarne.

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości