Liczba postów: 1,473
Liczba wątków: 242
Wzór wniosku
Cytat:DATA ZŁOŻENIA WNIOSKU:
WNIOSEK O NADANIE OBYWATELSTWA REPUBLIKI SUDERLANDU
Ja, (imię i nazwisko) wnoszę o nadanie obywatelstwa Republiki Suderlandu. Swój wniosek motywuję (uzasadnienie)
Pytania kontrolne:
- Czy jestem obywatelem Innej Mikronacji? (Jeśli tak to jakiej)
- Czy byłem już obywatelem Suderlandu? (Jeśli tak, to kiedy)
PODPIS
(imię i nazwisko)
Urząd Administracji Republiki, Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego
,,Smoki wróciły''
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 3
DATA ZŁOŻENIA WNIOSKU: 17.11.2024
Ja, Władysław Kłosowski wnoszę o nadanie obywatelstwa Republiki Suderlandu. Swój wniosek motywuję chęcią powrotu i ponownego budowania wspólnego kraju.
Pytania kontrolne:
- Czy jestem obywatelem Innej Mikronacji? Nie.
- Czy byłem już obywatelem Suderlandu? Tak, już pamięć nie sięga w tak odległe zakątki.
PODPIS
Władysław Kłosowski
Liczba postów: 2,081
Liczba wątków: 252
Stanowisko/a: Wiceprzewodniczący Suderlandzkiej Akademii Nauk, dyrektor Suderlandzkich Kolei Żelaznych oraz właściciel i dyrektor Suderlandzkiego Przedsiębiorstwa Wodnego, ambasador Republiki Suderlandu w Księstwie Sarmacji, Gubernator Hrabstwa Alacutro.
Cytat:DATA ZŁOŻENIA WNIOSKU: 01.02.2025
Ja, Ryszard Maj wnoszę o nadanie obywatelstwa Republiki Suderlandu. Swój wniosek motywuję powrotem do ojczyzny po dłuższej nieobecności. W związku z tym pragnę odnowić i potwierdzić swoje obywatelstwo.
Pytania kontrolne:
- Czy jestem obywatelem Innej Mikronacji?
Nie
- Czy byłem już obywatelem Suderlandu?
Tak, aktywnie działałem w latach 2016-2019 (z niewielkimi przerwami). Pierwotne obywatelstwo zostało mi nadane jeszcze w Królestwie Południolandii przez króla Krzysztofa I Gryfa Obwieszczeniem Królewskim nr 07.06/1.
PODPIS
Ryszard Maj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2025, 12:09 przez
Ryszard Maj.)