Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ślubowania Senatorów XVII Kadencji

owo wybrani senatorowie składają ślubowanie według treści:

Cytat:“Ja, wybrany z woli Ludu na senatora uroczyście przyrzekam przestrzegać Prawa Republiki Suderlandu, nie działać na szkodę Ojczyzny, ani Narodu, bronić Jej dobrego Imienia w kraju i zagranicą oraz wszystkie swe siły wykorzystać do odbudowy dawnej świetności Republiki, (następny fragment można opuścić lub powołać się na jakaś inną siłę wyższą) Tak mi dopomóżcie smoki Suderlandu.”

Jeaherys von Razorin - szlachcic, filantrop, patriota 
[Obrazek: 1356.png]
Odpowiedz

Ja, wybrany z woli Ludu na senatora uroczyście przyrzekam przestrzegać Prawa Republiki Suderlandu, nie działać na szkodę Ojczyzny, ani Narodu, bronić Jej dobrego Imienia w kraju i zagranicą oraz wszystkie swe siły wykorzystać do odbudowy dawnej świetności Republiki.
Tak mi dopomóż Bóg.

Kierownik Resortu Spraw Zagranicznych
Odpowiedz

Cytat:Ja, wybrany z woli Ludu na senatora uroczyście przyrzekam przestrzegać Prawa Republiki Suderlandu, nie działać na szkodę Ojczyzny, ani Narodu, bronić Jej dobrego Imienia w kraju i zagranicą oraz wszystkie swe siły wykorzystać do odbudowy dawnej świetności Republiki, Tak mi dopomóżcie smoki Suderlandu.

Urząd Administracji Republiki, Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Ja, wybrany z woli Ludu na senatora uroczyście przyrzekam przestrzegać Prawa Republiki Suderlandu, nie działać na szkodę Ojczyzny, ani Narodu, bronić Jej dobrego Imienia w kraju i zagranicą oraz wszystkie swe siły wykorzystać do odbudowy dawnej świetności Republiki.
Tak mi dopomóż Bóg.

Wiceadmirał Michał Jezus Mapalon 
Kierownik Resortu Spraw Wojskowych 
Głównodowodzący NSZOS
Dowódca Marynarki Wojennej III Republiki Suderlandu 
Odpowiedz

Tak mi dopomóż Bóg.
Odpowiedz

Tak mi dopomóż Bóg.

[Obrazek: 8P0HycV.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości