Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Micropedia - czy jest aktualna?

Przymierzam się do zebrania, zarchiwizowania i przedstawienia w ciekawiej formie niektórych aspektów Suderlandu, z którymi miałem w przeszłości do czynienia. Chciałbym nadać mojemu opracowaniu formę wiki i stąd moje pytanie - która micropedia jest obecnie aktualna, tzn. która jest przez całą mikronacyjną społeczność nadal utrzymywana i rozwijana, która ma bardziej oficjalny status? Coś mi się obiło o uszy, że istnieją już dwie micropedie, dlatego od razu pytam w licznie mnogiej. Przy okazji poproszę o linki Wink.
Odpowiedz

(01-02-2025, 12:26)Ryszard Maj napisał(a):  Zabieram się do zebrania, zarchiwizowania i przedstawienia w ciekawiej formie niektórych aspektów Suderlandu, z którymi miałem w przeszłości do czynienia. Chciałbym nadać mojemu opracowaniu formę wiki i stąd moje pytanie - która micropedia jest obecnie aktualna, tzn. która jest przez całą mikronacyjną społeczność nadal utrzymywana i rozwijana, która ma bardziej oficjalny status? Coś mi się obiło o uszu, że istnieją już dwie micropedie, dlatego od razu pytam w licznie mnogiej. Przy okazji poproszę o linki Wink.

Parę miesięcy temu, uaktualniłam naszą stronę na Mikropedii, która teraz ma inny adres. A o to i link do tematu. Oczywiście trzeba to nadal dokończyć, bo nie ma spisanej całej historii oraz informacje są sprzed kilku miesięcy. I tak to jest teraz ta druga, oficjalna stronna.

Urząd Administracji Republiki, Pierwszy Mówca Senatu Republiki i Kierownik Nauki i Kultury oraz Dziedzictwa Narodowego

,,Smoki wróciły''
Odpowiedz

Dziękuję za odpowiedź. W wolnym czasie zacznę coś tam publikować. Prawdopodobnie skorzystam z propozycji powrotu do SANu, bo nada to mojej działalności bardziej oficjalny charakter.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości